2010. január 9., szombat

15 fejezet: A KIS balesetek

-Edward, Edward.-nyöszörögte Bella az ágyban
-Hmmmmm!-hallatszott egy erős morgás Edward felől
-De Edward, auu.-nyöszörögte tovább
-Olyan jól fekszem most!!Ne rontsd el a pillanatot!-morogta Edward
-Olyan furcsa égő érzést érzek, és nem tudok szabadulni tőle!-nyöszörögte Bella és Edward izmos mellkasába fúrta a fejét
-Éhes vagy, letelt már a három nap.-mondta és felült az ágyon
Bella is felpattant .Felállt és leszaladt a lépcsőn egyenesen be a konyhába.
-Mit csinálsz itt?-kérdezte hitetlenkedve Edward
-Mindíg kiváncsi voltam rá, hogy a vámpíroknak milyen íze van emberi kajának.És most megtudhatom.-lelkendezett Bella
-Hát annyit mondok nem fog tetszeni!!
Megfogta a konyhaszekrény ajtaját és kinyitotta.Olyan erővel fogta meg, hogy az megadta magát és egy hangos reccsenéssel kiszakadt, és Bella kezébe maradt.
-Oops, elfeledkeztem a nagy erőmről.-mondta szánakozó arccal.
Kivett egy tányért a szekrényből, de ahogy megfogta az is kettéroppant.A darabja hangos csörömpöléssel estek a földre.Bella pipacs vörös lett.Edward pedig égtelen kacagásba kezdett.
-Hagyd csak!.-hahotázta Edward
Bella óvatosan kinyitotta a hűtő ajtót nehogy az is kiszakadjon.Kivett belőle egy tubust mejben majonéz volt és egy papírba csomagolt darab sajtot.Kivette a szekrényből a kenyeret levágott egy szeletet, megvajazta rátett pár darab szalámit csajtot majd rácsorgatta a majonézt.
-Nyamm.-nyalta meg a szája szélét Bella
Edward kuncogott, mert már tudta mi fog következni.Bella a szájához emelte a szendvicset és beleharapott.Ímmel ámmal megrágta majd lenyelte.Egy hatalmas grimasz csúszott az acrára.
-Fújj!-csak ennyit tudott kinyögni
Edward megint elkezdett nevetni.Bella megfogta a tányért, férre akarta tolni, de olyan erővel lódította meg, hogy a szendvics a szemközti falon landolt, a tányér pedig apró pici darabokra tört.Bella felált és megragadta azt a tárgyat ami hozzá a legközelebb állt, ez pedig a szék volt.Idegesen markolta majd egyszer csak elpattant a fa és kettétört a széktámla.
-Ez már röhej.-mondta idegesen Bella
Edward csak még jobban nevetett.Eközben a kenyér a majonéztől lecsúszott a falon és mikor földetért szétesett.Bella megfogta a sajtokat a szalámikat meg a kenyeret és kidobta a kukába.Majd letörölte a falról a majonézcsíkot. Megfogta a papírba csomagolt sajtot betette a hűtőbe majd megfogta a majonézt, de már olyan ideges volt, hogy megszorította.A tubusban lévő összes majonéz felspriccelt a levegőbe, majd az összes Bella haján és pizsamáján landolt.Edward már annyira nevetett, hogy még könny is kicsordult a szeméből.
-Látom nagyon mulatsz!-mondta szemrehányóan Bella
-Igen, mulatok.-hagyta végül Edward abba a nevetést
Bella arcán egy kaján vigyor tört elő, beleült Edward ölébe, és hozzádörgölőzött egész testével, majd a haját is hozzádörgölte Edward fejéhez.Edward meglepetten tűrt majd mordult egyet. Nem olyan vészlyósló morgás volt hanem olyan csábító és mély, inkább dorombolás mint morgás.Ez Bellát arra sarkallta, hogy még jobban hozzásimuljon Edward tökéletes izmaihoz.Bella egyre közelebb és közelebb húzta ajkait Edwardéhoz, és mikor már csak egy miliméterre volt tőle felpattant, és elszaladt.Mintha direkt bújócskázni akarna Edwardal.Edward utána mintha hipnotizálták volna.
-Úgy is megtalállak!-mondta hivogató és csábító hangon Edward
Bella csendben fellopakodott a hálóba.Edward is odaért és berontott.
Edward már selytette hol lehet Bella, de eljátszotta, hogy nem tud semmit. Hangosan becsukta az ajtót.Bella előjött rejtekhelyéről, a szekrényből.Kikászálódott és halkan becsukta a szekrényajtót.Mikor megfordult Edward már ott ült az ablakpárkányon mögötte a nyitott ablakkal.
-Te csaló!-Bella csak ennyit tudott kinyögni
Edward hihetetlen gyorsasággal odament hozzá kipördítette és karjaiba vette.Úgy bánt vele mintha egy felbecsülhetetlen értékű műtárgy lenne.Leült az ágyra és maga mellé fektette.Bellának elállt a lélegzete is.Edward föléje hajolt és úgy nézett rá, olyan csábítóan és szexin, mint még soha.Majdnem elájult.Megfogta Edward kezeit úgy, hogy ne tudjon modulni.Majd hirtelen átfordult, mostmár Edward volt allul Bella pedig föllül.Bella fölényesen mosolygott.Felült Edward hasán, rá a kezeire.Így már végképp nem tudott mozdulni.
-Bocs szivi elfelejtetted, már én is vámpír vagyok.-monda Bella és leereszkedett, így megint Ewardon feküdt
Mos Edward szava akadt el.Nem szólt egy szót se csak magához szorította Bellát.Így már teljesen rásimult Bella Edward kőszobor testéhez.Edward kihasználva az alkalmat megfogta Bellát és átfordította.Így megint Edward volt fölényben.Bella megadóan megcsókolta Edwardot.Teljesen elfeledkeztek arról, hogy mind a ketten majonézesek.
-Bocsánat szerelmem, haza kéne mennem, mit fog szólni Carlieha nem talál a szobámban reggel?
-Carlie már rég elment horgászi.-mondta nyugodtan Edward
-És nem is ellenőrzött?-kérdezte érthetetlenül Bella
-Nem, úgy gondolja már elég érett vagy és nem kell ellenőrizgetnie.-mondta Edward egy mosollyal az arcán
-De jó, akkor minden éjelt együtt tölthetünk majd.-lelkendezett Bella
-Hát nem biztos, hogy én ezt szeretném.-komorult el Edward arca
-Ezt hogy érted?-kérdezte kétségbeesetten Bella
-Dehogy is, csak vicceltem, hogyne akarnék egy ilyen csábító már-már törvénytelenül csábító nővel együtt lenni?-kérdezte nagyon nagyon csábítóan Edward
-Nekem pedig az lenne kész kínzás ha nem lehetnék a világ leg szexibb leg jóképűbb leg helyesebb leg csábítóbb vámpírférfiával!!.-mondata komolyan Bella
Mikor befejezte a mondtatod megcsókolta Edwardot

4 megjegyzés: